donderdag 17 februari 2011

Onthaasten en loungen

De laatste tijd hoor je niets anders dan onthaasten en nog eens onthaasten, je hoort het haast elke dag. Oei zei ik haast want ik bedoelde onthaast, gekoppeld daarbij hoort ook de term 'loungen'. Dit woord is verbasterd van het engelse loungen wat eigenlijk gewoon uitrusten betekent, iets dat iedereen dezer dagen niet echt schijnt te doen want er schieten overal loungerooms, loungebars, lounge events...uit de grond.

Ik heb me dus eens verdiept in het fenomeen en blijkt dat we het allemaal wel doen, de ene binnenshuis met wat bubbels, de andere in zijn bed met de laptop...loungen kan overal. Maar het best natuurlijk in een trendy plekje met een lekker hapje derbij, drankje om door te spoelen en een aantal medeloungers. Ik ben zelfs zover gegaan dat ik zo'n leuke loungeset in mijn tuin plaatste die de hele zomer wel vol met gelijkgestemden heeft gezeten...zodus het werkt. Het lounge effect kabbelt verder...

Nu om al die evenementen en lifestyle produkten en beurzen te bekijken zit je gewoon een hele dag op het net. Er is dus altijd iemand die het iets slimmer aanpakt en dit allemaal bundelt in een website. Ik heb de ultieme lounge website gevonden.

Nee ik ga er geen oppervlakkige reclame voor maken maar ik ga je wel meegeven waarom deze site nu net zo nuttig is. Je leert er niet alleen hoe je moet onthaasten maar je kan er ook receptjes voor cocktails vinden of de juiste muziek om de toon te zetten. Ik weet nu dat langslapers dunner zijn en dat luieren gezond is...Ik heb er ettelijke uren op besteed om zoveel te lezen, eigenlijk kom ik nu tot de conclusie dat ik dringend moet onthaasten...jij ook?

www.loungemagazine.nl

1 reacties:

catherine de taartenfee zei

ik moet echt dringend onthaasten! maar verder dan de verplichte twee uurtjes rust op zondagnamiddag kom ik voorlopig niet :(
l'll sleep when l'm dead dan maar?

Een reactie posten